Een aanbeveling van de burgemeester ...

Stel je eens voor … het werk komt naar je toe

Wel eens gedacht waarom je concurrenten achter elkaar aan het werk kunnen blijven? Waarom zij het ene timmerwerk na het andere binnenhalen? En schijnbaar zonder moeite er voor te doen? Sta je wel eens te praten met een collega, hij kijkt op zijn telefoon, opent de app en en zegt: zo, weer een aanvraag voor een nieuw timmerwerk. Waarom dat kan? Simpel, omdat hij deze aanvragen krijgt via de site timmerman-offerte.nl. Op dit moment zijn we druk bezig met het plaatsen van maximaal 10 bedrijven per provincie en 10 extra plaatsen in de regio Eindhoven en de regio Tilburg (meer dan 200.000 inwoners). De website timmerman-offerte.nl zorgt al meer dan 12 jaar voor 10-tallen aanvragen per maand die telkens verdeeld worden over maar 10 bedrijven. Grijp nu je eenmalige kans om ook op deze site te staan en één van de 10 bedrijven te worden die meedeelt in de pot met offerte-aanvragen.

Schrijf je meteen in op timmerman-offerte.nl en mis deze kans niet

Waarom 10 bedrijven bijna alle offerte aanvragen mogen verdelen

Wel eens een advertentie geplaatst in een lokale krant? Of je website laten veranderen om beter te scoren in Google? Of je tarieven verlaagt om werk binnen te krijgen? Waarom dan niet voor nog geen 13 euro per offerte de offertes naar je toe laten komen? Stel jezelf eens voor dat je iedere maand 1 aanvraag zou krijgen die de moeite waard is. Een klus van bijvoorbeeld 1000 euro. Is deze klus geen 13 euro waard? Omdat onze bijna 50 offerte sites prima draaien, zal het echt niet bij 1 aanvraag per maand blijven! Stel je voor dat je nooit meer achter werk aan hoeft te gaan omdat het werk gewoon naar je toe komt. Wat zou het toch mooi zijn om ‘s-morgens je app te openen en de aanvragen binnen te halen.

Een aanbeveling van de burgemeester …

Oh, en de wethouders doen we er ook bij. Wanneer de burgemeester over je werk als timmerman of timmerbedrijf praat, wordt dit gezien als een positieve aanbeveling voor jouw werk. En wanneer de wethouders dit ook doen, wordt de aanbeveling alleen maar sterker. Zo werkt het met Google en jouw bedrijf of jouw website hetzelfde. Wanneer we uitgaan dat een aanbeveling door onze Koning 100 punten waard is, is een aanbeveling door de burgemeester misschien wel 50 punten waard. Stel jezelf eens voor dat er 10 websites positief over jou praten, allemaal van het niveau “burgemeester of wethouder”. Positieve aanbevelingen die jouw bedrijf en website een hogere, meer vaste positie in Google zullen geven. Wanneer er dus iemand zoekt op bijvoorbeeld timmerman, komt jouw website eerder naar boven omdat er op internet positief over jou gesproken wordt. Simpelweg omdat jij op deze site staat.

100% Garantie: Geen werk - Uw investering terug op uw rekening

U leest het goed. Heeft u geen werk kunnen maken uit de offerte aanvragen die wij u hebben toegezonden, krijgt u uw gehele investering terug (zo zeker zijn wij van onze zaak !!!)

Claim nu één van de 10 plaatsen op timmerman-offerte.nl en ontvang zoveel offertes als u zelf wilt voor nog geen 13 euro per offerte aanvraag.

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu