Nieuwe opdrachten en dus omzet op afroep

100% garantie, geen omzet is je investering terug!

Ja, ik claim mijn plek tussen de 10 timmerbedrijven per provincie

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als timmerman of timmerbedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk.
 • Uitterdijk - Kollum

  Timmerman-offerte.nl levert ons standaard 10 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie projecten gemaakt, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle offertes worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in heel Nederland !!
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen offertes per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden offerte
 • Facturatie toegezonden afspraken per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Timmerklus laten doen door een erkende timmerman

Als erkende timmerman of erkend timmerbedrijf gruwel je soms van het werk dat collega Beun de Haas voor jou heeft gedaan. Vandaar dat wij op deze site, en ook via onze andere offerte sites, alleen maar willen werken met erkende bedrijven. Natuurlijk gunnen we ook Beun zijn omzet, maar liever niet bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar bedrijven die doen aan een erkenning, doen aan service, voor en na de klus. Ben jij zo'n bedrijf, dan ben je bij ons van harte welkom.

Timmerman inhuren

Iedereen kan voor iedere klus een timmerman inschakelen. Er zijn uiteenlopende redenen waarom onze klanten op zoek zijn naar een timmerman. Geen tijd, geen kunde, niet het juiste gereedschap enz. zijn allemaal hele legitieme redenen om een op zoek te gaan naar een timmerman. Een timmerman inhuren is echter voor veel mensen niet een dagelijkse bezigheid. Vandaar dat er sites zijn zoals timmerman-offerte.nl om de keuze voor de consument wat te vergemakkelijken. Daarom vragen we wel van de bedrijven die zich bij ons aansluiten dat ze service gericht zijn. Speciaal omdat onze klanten geen ervaring hebben. Een beetje meedenken met de klant zou dus wel zo prettig zijn. En het vergroot natuurlijk de kans dat je de opdracht binnen kunt halen. 

Steeds vaker een offerte voor een timmerman

Vroeger was er altijd wel iemand die lekker kon timmeren in de familie. Maar laten we eerlijk zijn, de echte timmerman sterft langzaam uit. En toch willen we, met een steeds hogere levensstandaard, steeds mooier timmerwerk. Hier wringt de schoen zoals je kunt begrijpen, wel klussen maar geen ervaren timmerlieden. Wij krijgen via onze offertesites en ondersteunende website prachtig timmerwerk binnen. Nu nog de juiste match maken. En dat is iets dat we handmatig doen. Gewoon kijken wie heeft welke specialiteit. Dus wanneer jij je aanmeldt als timmerman of timmerbedrijf, vertel ons dan alsjeblieft zo specifiek mogelijk wat je wel en natuurlijk ook wat je niet kunt. Zo voorkomen we teleurstellingen aan beide kanten.

Ben je bijvoorbeeld heel goed met hardhout, weet je de prachtigste dingen te maken, in bouwkasten, open trappen, wandkasten, reparatie timmerwerk, houten plafonds of ben je gewoon veel beter in een ruwbouw houten huis neerzetten ... laat het ons weten en wij zorgen voor het werk. Zo simpel kan het zijn. 

Kosten van een Timmerman

De beste tip die wij je kunnen geven is: wees eerlijk en transparant. Is de laatste tijd een toverwoord, we weten het. Maar het is zoooo waar. Wij zien dat degenen die het meest transparant zijn in hun offertes, de meeste opdrachten binnenhalen. Wees specifiek, vertel wat je doet, wat het kost, waar je bijvoorbeeld een expert moet inhuren, wat je verdient aan je materiaal, of je je materiaal zelf meebrengt of dat de klant dit zelf mag bestellen om goedkoper uit te zijn, kortom alles eerlijk en transparant aangeven. Wat we dan zien is dat niet degene met de laagste prijs met de opdracht aan de haal gaat, maar degene die het meest transparant is. Let op: milieu neutraal bouwen of verbouwen wordt ook voor onze klanten een steeds belangrijker issue. Kortom, mogelijkheden op mooi timmerwerk bij ons genoeg. Voor een ervaren timmerman of timmerbedrijf is er bij ons altijd plaats. Schrijf je nu in ... kost niets!!

Offertes aanvragen via Timmerman Offerte

Als je offertes van Timmerman-offerte.nl in je mailbox wilt ontvangen, aarzel dan niet het formulier in te vullen of te bellen voor meer informatie. Wij hanteren een vaste prijs en een vast aantal afnemers. Ook beperken we het aantal bedrijven dat in een bepaalde regio aan het werk is. Zo houden we iedereen tevreden. Onze klanten omdat we hen telkens 4 prachtige, transparante offertes kunnen aanbieden en jullie als timmerbedrijven omdat we voldoende werk voor iedereen genereren.

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu